Babagan Jolytextile

"Jolytextile" minangka merek tekstil omah medium lan dhuwur sing diadegake dening Jolytextile Co., Ltd. ing 2009. Wis meh 15 taun akumulasi perusahaan lan pengalaman profesional sing sugih.
Jolytextile
Lini produk kasebut kalebu produksi lan produksi set sprei, gorden, tirai pancuran, selimut, tikar, handuk pantai, permadani, mural lan komoditas liyane.

Produk Fitur

Koleksi produk

kategori

The Brands

  • partner01
  • partner2
  • partner